Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Clipe de coșmar: Mortul a început să sforăie pe masa de autopsie

© WikipediaТруп
Труп - Sputnik Moldova
Abonare
Un deținut care fusese declarat mort și-a revenit exact în momentul în care medicii legiști erau gata să înceapă efectuarea autopsiei

CHIȘINĂU, 10 ian — Sputnik. Un deținut spaniol, condamnat pentru furt de obiecte metalice, a fost declarat mort de medicii închisorii, dar a început să sforăie atunci când a ajuns pe masa de autopsie, potrivit cotidianului britanic The Telegraph, citat de ziuanews.ro.

Gonzalo Montoya Jimenez, în vârstă de 29 de ani, s-a trezit pe masa de autopsie, la morga din oraşul spaniol Asturias. Cu patru ore înainte, decesul său fusese constatat de medicii închisorii din apropiere.

исправительное учреждение - Sputnik Moldova
Societate
Un deținut de la Pruncul a fost găsit mort în celulă

Bărbatul era condamnat pentru furt de obiecte metalice în vederea reciclării. Medicii legişti trăseseră deja liniile pe corp în vederea efectuării autopsiei, dar deţinutul s-a trezit înaintea procedurii. Deţinutul a rămas spitalizat în continuare, iar autorităţile investighează circumstanţele medicale ciudate.

Deţinutul fusese găsit de gardieni în celulă duminică dimineaţă, fără semne vitale. Decesul fusese constatat iniţial de medicii închisorii, iar ulterior de un medic legist. În acest context, corpul deţinutului a fost transferat la morgă. Rudele bărbatului afirmă că acesta a încercat să se sinucidă cu supradoze de medicamente şi cer eliberarea imediată, acuzând autorităţile că nu restricţionează accesul la substanţe medicale.

"Deţinuţii pot lua orice medicamente vor", declară unchiul lui Gonzalo, citat de ziarul local La Voz de Asturias.

Fluxul de știri
0