Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Serviciul Vamal a uimit Guvernul. Ce a făcut de la începutul acestui an

© Sputnik / Miroslav RotariПроверка багажа
Проверка багажа - Sputnik Moldova
Abonare
Serviciul Vamal al Republicii Moldova a uimit Guvernul de la Chișinău. Iată ce au făcut angajații în primele zile ale acestui an.

CHIȘINĂU, 9 ian – Sputnik. Serviciul Vamal al Republicii Moldova anunță că, în perioada 01 – 07 ianuarie, veniturile încasate la bugetul de stat au constituit 267,8 milioane de lei.

Таможенники - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Anunțul incredibil făcut de Serviciul Vamal al Republicii Moldova

La capitolul combaterea fraudelor vamale, pe parcursul săptămânii trecute, au fost documentate 29 de tentative de încălcare a legislației vamale, care sunt cercetate de către subdiviziunile specializate ale Serviciului Vamal în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și întreprinderii măsurilor legale ce se impun. 

Totodată, în perioada vizată, au fost întocmite 9 procese-verbale cu privire la contravenție și aplicate amenzi în sumă de peste 47 de mii de lei.

În aceeași perioadă, fluxul unităților de transport la Vamă a constituit 67 665 de traversări. Cele mai mari valori de trafic sunt documentate la frontiera moldo-română, iar cele mai tranzitate posturi vamale rămân a fi Leușeni și Sculeni.

Fluxul de știri
0