Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

(VIDEO) Un Crăciun de coșmar: morți, răniți, arși – cronica ultimelor 24 de ore

© Sputnik / Rodion ProcaAccident ДТП
Accident ДТП - Sputnik Moldova
Abonare
Moldovenii, când petrec, depășesc orice limită. Așa s-a întâmplat și de data aceasta de Crăciun pe stil vechi. Nu este doar cazul celor două găști care s-au ciuruit reciproc la Botanica. Ci și alte cazuri, la fel de sinistre.

CHIŞINĂU, 8 ian — Sputnik. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI anunță că a intervenit în 15 situații de risc în ultimele 24 de ore.
Cazurile sunt de-a dreptul sinistre.

26-летие со дня основания специальной бригады «Фулжер» - Sputnik Moldova
Societate
De Crăciun, în Capitală: Schimb de focuri cu un mort doar pentru un scuipat

Un accident de circulație a avut loc în seara zilei de ieri pe drumul M-3, în apropiere de localitatea Horești, raionul Ialoveni. La ora 21:20, pompierii au fost alertați pentru a debloca conducătorul auto a unui autoturism de model Mercedes Sprinter, care a rămas prins sub mașină, după ce aceasta a derapat de pe traseu. La fața locului a intervenit un echipaj care a descarcerat cadavrul șoferului. Toate circumstanțele producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept.

Tot în prima zi de Crăciun pe stil vechi, de intervenția pompierilor a fost nevoie și în cazul lichidării unui incendiu izbucnit în localitatea Chetrosu, raionul Anenii Noi. Acolo salvatorii au stins o bucătărie de vară care luase foc. În urma incendiului, un bărbat de 41 de ani a suportat arsuri pe ambele brațe. Circumstanțele incendiului urmează a fi stabilite de specialiștii IGSU.

Intervenția salavtorilor și pompierilor a fost solicitată și in cazul deblocării unui lift în care se aflau cinci minori cu vârste cuprinse între 13 — 16 ani, care au rămas blocați la etajul 7 a unui bloc de locuit de pe strada Decebal din Capitală. Două echipaje de pompieri din sectorul Botanica și Centru au efectuat misiunea de salvare, iar către ora 02:45 minorii au fost scoși din ascensorul defectat. Conform informației IGSU nici un minor nu a avut de suferit.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI informează că în situații de risc oamenii pot apela de urgență la Serviciul 901.

Fluxul de știri
0