Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Nostradamus, profeții groaznice pentru 2018: Cutremure și erupții vulcanice

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Nostradamus, marele astrolog de origine franceză, a lăsat lumii catrene, care sunt încă interpretate de specialiști în diferite moduri. O listă cu previziuni a fost publicată de curând și cuprinde câteva puncte de-a dreptul înfricoșătoare.

CHIȘINĂU, 04 — Sputnik. Este cunoscut faptul că renumitul astrolog francez din sec. XVI, medic, om de ştiinţă şi profet, Michel de Nostredame (Nostradamus) şi-a publicat profeţiile în cartea pe care a intitulat-o "Profeţiile lui Michel Nostradamus".

Toate prezicerile au fost scrise în catrene rimate care au fost grupate cîte o sută (centurii).

Nostradamus şi-a codificat foarte minuţios profeţiile sale, pe care le-a scris în patru limbi concomitent — latină, franceza veche, italiană şi greacă.

Baba Vanga - Sputnik Moldova
Incredibil: Ce a prezis Baba Vanga pentru anul 2018

Iată care sunt profețiile lui Nostradamus pentru anul 2018, potrivit antena3.ro, care este citată de romaniatv.net.

Liderul Bisericii Catolice va fi ucis.

Terorismul va fi principală amenințare a anului.

Încălzirea globală va stârni multe conflicte armate. China va face o mutare strategică prin care va deveni lider mondial.

O țara (se presupune Statele Unite) va intră într-o era a incompetenței guvernamentale. Va avea loc un cutremur puternic în vestul Statelor Unite.

America Latină se va confruntă cu schimbări importante la toate capitolele. Italia va atrage Europa într-o criză economică majoră.

Al treilea război mondial va implica două mari super-puteri și va dura 27 de ani.

Vezuviul va avea cea mai puternică erupție din istorie și va zgudui pământul la fiecare 5 minute, fapt ce ar putea cauza moartea a mii de oameni.

Fluxul de știri
0