Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Incredibil: Ce a prezis Baba Vanga pentru anul 2018

© AP Photo / BTABaba Vanga
Baba Vanga - Sputnik Moldova
Abonare
Clarvăzătoarea a prezis pentru anul viitor două evenimente importante, însă depinde de fiecare câtă crezare să le dea acestora

CHIȘINĂU, 2 ian — Sputnik. Baba Vanga nu a făcut predicții apocaliptice pentru anul 2018, însă a anunțat două mari evenimente, potrivit publicației The Mirror., citată de b1.ro.

Potrivit Babei Vanga, supranumită Nostradamus din Balcani, care a prezis Brexitul și atacul terorist din 11 septembrie, anul viitor vor avea loc două evenimente importante: China va deveni următoarea "superputere" a lumii, în locul Statelor Unite, şi "o nouă formă de energie" va fi descoperită pe planeta Venus.

Apocalipsa - Sputnik Moldova
Societate
Nostradamus: Profeții groaznice pentru 2018

In legătură cu prima predicţie, jurnaliştii britanici spun că pare plauzibilă. De menționat că în urmă cu doi ani, grupul de cercetare The Conference Board a estimat că până în 2018 contribuţia Chinei la PIB-ul global o va depăşi pe cea a Statelor Unite.

Şi cea de-a doua profeţie anunţată pentru anul viitor are şanse să devină realitate. Asta pentru că în iulie 2018, Sonda Solară Parker va fi lansată şi va intra pe o orbită de 6,5 kilometri în jurul Soarelui, chiar în atmosfera acestuia, pentru a măsura activitatea suprafeţei exterioare a Soarelui. Deşi sonda nu va ajunge efectiv pe Venus, ea va folosi forţa gravitaţională a planetei ca să se mişte astfel încât să facă măsurătorile. Baba Vanga a susţinut că această misiune va duce la descoperirea unei noi forme de energie.

De asemenea, Baba Vanga, care a murit în 1995, la vârsta de 85 de ani, a făcut predicții până în secolul 51, când a spus că lumea va pieri.

Fluxul de știri
0