Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident teribil în prima zi a noului an: Salvatorii au descarcerat victimele

© Sputnik / Evghenii PanasencoСкорая помощь блюр, без номеров
Скорая помощь блюр, без номеров - Sputnik Moldova
Abonare
Groaznicul accident a avut loc pe 1 ianuarie, în raionul Glodeni , fiind nevoie de intervenţia salvatorilor pentru descarcerarea victimelor

CHIŞINĂU, 1 ian — Sputnik. Şapte persoane au avut de suferit în urma unui grav accident care s-a produs în ziua de 1 ianuarie, în apropiere de localitatea Hâjdieni, raionul Glodeni.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI a fost solicitat să intervină la deblocarea mai multor persoane. Instituţia precizează că accidentul s-a produs în jurul orei 12:26.

Светофор на выезде из Кишинева - Sputnik Moldova
Intersecția cu cele mai multe accidente din Chișinău a devenit mai sigură de azi

Potrivit informațiilor prealabile, un autoturism de model Ford s-a ciocnit violent cu un autovehicul de model Volkswagen. În urma impactului, şapte persoane cu vârstele între 21 de ani și 59 de ani s-au ales cu diverse traumatisme.

Salvatorii au descarcerat o persoană și au deblocat alte teri persoane din autoturismul de model Volkswagen. Oamenii au fost transportați de urgență la spitalul din raionul Glodeni.

Toate circumstanțele producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept.

Fluxul de știri
0