Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Intersecția cu cele mai multe accidente din Chișinău a devenit mai sigură de azi

© Photo : Primăria Municipiului ChișinăuСветофор на выезде из Кишинева
Светофор на выезде из Кишинева - Sputnik Moldova
Abonare
În această dimineață, Primăria municipiului Chişinău a pus în funcţiune un semafor pe şoseaua Balcani, în intersecția drumurilor care duc spre oraşul Durleşti şi satul Dumbrava, din comuna Truşeni

CHIȘINĂU, 29 dec – Sputnik. Pe șoseaua Balcani, la intersecția care duce spre oraşul Durleşti, satul Dumbrava și comuna Truşeni a fost instalat un semafor.

Автомобильная пробка - Sputnik Moldova
Noi reguli de traversare în cele mai aglomerate intersecții din Chișinău

Viceprimarul orașului Chişinău Nistor Grozavu a declarat că intersecţia a fost de mai mult timp una care a cauzat probleme, în zonă înregistrându-se cu regularitate accidente rutiere.

În urma discuţiilor purtate între Primăria municipiului Chişinău, Administraţia de Stat a Drumurilor şi Inspectoratul Naţional de Patrulare, s-a luat decizia de a instala în intersecţie un semafor.

De asemenea, începând cu ziua de astăzi, a fost prelungit prelungită linia de microbuz 129, pentru a asigura cu transport public locuitorii satului Dumbrava. Pe linia respectivă circulă 33 de microbuze.

Fluxul de știri
0