Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Rețeta celei mai delicioase supe de Crăciun

© AP Photo / Markus SchreiberPiața de Crăciun din Berlin se redeschide
Piața de Crăciun din Berlin se redeschide - Sputnik Moldova
Abonare
Bucătarul-șef al unuia dintre restaurantele din Chișinău ne-a împărtăşit secretul pregătirii rapide a unei supe delicioase de Crăciun.

CHIȘINĂU, 31 dec — Sputnik. Pentru locuitorii din Moldova Crăciunul este o sărbătoare deosebit de așteptată, pentru faptul că este o frumoasă sărbătoare creştină, dar și pentru că după (25 decembrie)/7 ianuarie se va încheia perioada postului.

Мед - Sputnik Moldova
Societate
Rețetă miraculoasă de slăbit cu hrean, miere și lămâie

În sfârșit, vor putea fi consumate bucatele din carne. Ion Sârbu, bucătarul șef al unuia dintre restaurantele din Chișinău, ne-a oferit rețeta unei supe de Crăciun care poate fi pregătită în condiţii de casă, chiar și de un leneș. Cel puțin, așa consideră expertul în bucătărie.

Pentru început trebuie preparată (sau cumpărată) carnea tocată. E bună de orice fel. Strivim trei căței de usturoi și îi amestecăm cu carnea tocată. Sunt obligatorii și verdețurile (pătrunjel, mărar), sarea, piperul. Cumpărăm tăiței în formă de scoici. Umplem "scoicile" cu carne tocată, după care le punem cu grijă în apă clocotindă și le fierbem până când sunt gata.

Fierbeți un ou tare, apoi îl tăiem bucățele și îl adăugăm în supă.

Atât. Supa de Crăciun este gata. Să aveţi poftă!

Fluxul de știri
0