Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Ce i-a urat Putin lui Dodon și Papei de la Roma de Crăciun și Anul Nou

© Sputnik / Михаил Воскресенский / Trecere la banca de fotografiiНовогоднее оформление на Красной площади
Новогоднее оформление на Красной площади - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Președintle Rusiei, Vladimir Putin, ia felicitat pe mai mulți lideri de state cu prilejul Anului Nou și a sărbătorii Nașterii Domnului. Vezi ce i-a urat președintelui moldovean, Igor Dodon și Papei Francisc

CHIȘINĂU, 30 dec — Sputnik. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, i-a felicitat pe conducătorii mai multor state cu prilejul Anului Nou și a sărbătorii Nașterii Domnului.

Mesajele de felicitare au fost publicate pe pagina oficială a Kremlinului.

Президент РФ В. Путин встретился с президентом Молдовы И. Додоном - Sputnik Moldova
Politică
Dodon a dezvăluit când ar putea veni Putin în Moldova

Liderul de la Kremlin, în mesajul pentru președintele moldovean, Igor Dodon, a precizat că apreciază mult efortul depus pentru dezvoltarea relațiilor dintre cele două țări și s-a arătat încrezător că și în continuare consolidarea relațiilor constructive în domeniul politic, comercial-economic, cultural, umanitar, dar și în alte domenii care să corespundă intereselor fundamentale ale popoarelor din Rusia și Moldova și să contribuie la asigurarea stabilității și securității regionale.

În mesajul adresat Papei Francisc, președintele Rusiei și-a exprimat speranța de a avea în continuare o cooperare constructivă dintre Rusia și Vatican, în interesul menținerii păcii, valorilor general umane, consolidării dialogului între civilizații și cel interconfesionale și i-a urat pontificului sănătate, prosperitate și succes în activitatea misionară.

Totodată, președintele rus i-a felicitat și pe președinții statelor membre CSI, dar si pe liderii altor țări din lume.

Fluxul de știri
0