Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

(VIDEO) Cu averea la vedere: Olga Buzova nu mai știe cum să-și uimească publicul

© Photo: Insatgram / Olga BuzovaOlga Buzova
Olga Buzova - Sputnik Moldova
Abonare
Olga Buzova a apărut la o ceremonie într-o rochie scandalos de străvezie și cu sânii goi

CHIȘINĂU, 29 dec — Sputnik. În fiecare zi, teribilista interpretă și prezentatoare TV Olga Buzova încearcă să șocheze publicul prin comportamentul ei extravagant și, de multe ori, vulgar. Faptul că de fiecare dată ea este taxată dur de presă și chiar de mulți dintre fanii ei nu o deranjează cât de puțin.
Iată că, după ce a recurs la un gest mai mult decât obscen, imitând cu un flaut sexul oral într-o emisiune TV, Olga Buzova iese acum în public cu sânii goi, într-o rochie scandalos de străvezie. Artista rusă a ieșit mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată la ceremonia decernării premiilor muzicale Musibox, ca spectatorii să-i poată vedea toate rotunjimile corpului.

Buzova nu a fost câtuși de puțin deranjată că a apărut aproape goală în public. Dimpotrivă, a defilat copios în fața camerelor foto și video, crezând că a dat lovitura cu această ținută provocatoare.

Doar calculul ei a eșuat, dat fiind că, în scurt timp, la eveniment a apărut moderatoarea ceremoniei, Anna Gracevskaia, care purta o rochie ca și a Olgăi Buzova.

Așa că la ceremonia decernării premiilor muzicale Musibox a participat nu una, ci două femei dezbrăcate.

Fluxul de știri
0