Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

În SUA o familie cu trei copii va fi congelată

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un cuplu cu trei copii a hotărât să apeleze la criogenie în speranța ca, după moarte, toți membrii familiei să fie readuși la viață în viitor

CHIȘINĂU, 28 dec — Sputnik. Un bărbat din statul Wisconsin, Dennis Kowalski a plătit bani frumoși ca toți membrii familiei lui, după ce vor pleca din viață, să fie congelați în azot lichid pentru a primi ”o a doua șansă la existență”, anunță Daily Mail.

Lucrători la o morgă, imagine din arhivă - Sputnik Moldova
Societate
Caz șocant la Criuleni: A vrut să-și îngroape nevasta, dar aceasta a ”înviat”

Kowalski este președintele Institutului de Criogenie, cu care a încheiat un contract, în valoare de 140 mii de dolari, care prevede prestarea de servicii pentru el, soția sa și cei trei copii ai lor.

După moarte, trupurile vor fi congelate și transportate în secția principală a Institutului de Criogenie din statul Michigan pentru a fi plasate în camere cu azot lichid, dar nu înainte ca sângele să fi înlocuit cu antigel. Prețul tuturor manipulărilor este de 28 mii dolari de persoană.

Kowalski s-a înscris pentru procedura de criogenie acum 20 de ani.

"Desigur, fiii mei sunt încă tineri, iată de ce nu se gândesc prea mult la acest lucru", a declarant Kowalski.

Potrivit lui, în prezent, peste 2 mii de persoane s-au înscris la procedura de criogenie, iar 160 de trupuri deja se află în camere criogene.

"Înțelegem cu toții că nu există nicio garanție… Însă nimeni nu știe ce ne poate aștepta în viitor", a conchis capul familiei.

Fluxul de știri
0