Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Caz șocant la Criuleni: A vrut să-și îngroape nevasta, dar aceasta a ”înviat”

© Sputnik / Алексей Куденко / Accesați arhiva multimediaLucrători la o morgă, imagine din arhivă
Lucrători la o morgă, imagine din arhivă - Sputnik Moldova
Abonare
Familia a pregătit toate cele necesare pentru înmormântare - a cumpărat sicriul și crucea, a săpat groapa, însă "defuncta" a ”înviat”

CHIȘINĂU, 3 oct — Sputnik. Întâmplare incredibilă raionul Criuleni. După ce o tânără femeie a ajuns în comă alcoolică la spital, soțul șu rudele acesteia au venit cu sicriul și crucea să o ia de la morgă. Doar că au aflat aici că aceasta este în viață.

Bărbatul din satul Boșcana, raionul Criuleni, afirmă că a fost sunat de medicii de la spitalul raional și că aceștia l-au anunțat despre decesul soției sale. Familia a început imediat pregătirile de înmormântare. A fost cumpărat sicriul și pomenile, a fost săpată chiar și groapa, doar că atunci când au mers să ia trupul neînsuflețit de la morgă, au constatat că femeia de 31 de ani este vie.

ambulance - Sputnik Moldova
Rusia
„Defunctul" s-a trezit la morgă şi a chemat poliţia

Medicii de la spitalul din Criuleni spun însă că rudele au interpretat eronat informația despre starea femeii, care este într-adevăr gravă, aceasta suferind de mai multe patologii cronice, inclusiv anorexie.

Mai mult decât atât, medicii afirmă că rudele pacientei nu s-au interesat de pacientă și au venit la spital în stare de ebrietate. De altfel, potrivit vecinilor, întreaga familie face abuz de alcool.

Așa ori altfel, angajații instituției medicale au rămas consternați atunci când au văzut rudele cu sicriul și crucea la spital.

S-ar putea ca acest caz să-i "trezească" pe membrii acestei familii și să-i facă să-și aprecieze altfel propria viață.

Fluxul de știri
0