Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Presa a aflat cu cine se va întâlni Igor Dodon la Moscova - detalii

© Facebook / Igor Dodon Igor Dodon la Moscova
Igor Dodon la Moscova - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Igor Dodon a anunțat cu cine se va întâlni la Moscova după întâlnirea informală a șefilor de state membre ale CSI.

CHIȘINĂU, 25 dec — Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, întreprinde o vizită oficială de două zile în Federația Rusă, la invitația președintelui Vladimir Putin. El va participa la întâlnirea informală a liderilor statelor membre ale CSI.

”La invitația preşedintelui Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, întreprind o vizită de lucru de două zile la Moscova unde voi participa la întâlnirea neformală a liderilor statelor CSI. Sunt planificate mai multe întrevederi de lucru, inclusiv cu Sanctitatea Sa Patriarhul Moscovei şi al Întregii Rusii, Kiril, cu ex-ministrul dezvoltării economice a Rusiei, Gherman Gref, şi cu preşedintele Consiliului de Administrare al companiei „Gazprom", Aleksei Miller”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Președintele moldovean a  mai subliniat că Rusia a fost şi rămâne a fi principalul partener strategic al țării noastre.

Invitația din partea președintelui rus Vladimir Putin i-a fost înmânată anterior de ambasadorul Federației Ruse în republica Moldova, Farit Muhametșin.

Fluxul de știri
0