Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Pomul de Crăciun instalat în casă poate crea mari probleme

© Sputnik / Miroslav RotariЕлочный базар
Елочный базар - Sputnik Moldova
Abonare
Există mai multe riscuri legate de instalarea bradului care pot provoca seara de Crăciun sau Revelion într-un adevărat coșar

CHIȘINĂU, 24 dec – Sputnik. Bradul instalat aproape în fiecare casă cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Crăciunul și Revelionul, poate lua foc ușor, dacă nu avem grijă la anumiți factori.

Рождественские подарки - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Cum să alegem un brad care să ne bucure pe parcursul sărbătorilor de iarnă

Pentru a evita un dezastru în zilele de Crăciun și Anul Nou, este indicat să nu alegem un brad uscat, la rădăcină să îi punem apă și să pulverizăm apă din când în când pe crengile pomului. O altă recomandare a specialiștilor se referă la priza în care se află instalațiile pentru pomul de Crăciun. Aceasta nu trebuie să fie supraîncărcată. De asemenea, nu trebuie folosite prelungitoare ieftine sau improvizate.

Un alt factor de care trebuie să ținem cont este locul în casă unde este amenajat bradul. Acesta trebuie să fie departe de calorifere, de sobe, de lumânări aprinse sau de aragaz. 

De asemenea, fiți atenți atunci când instalați pomul de Crăciun dacă aveți în casă copii mici sau animale de companie. 

Fluxul de știri
0