Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un bărbat a dormit cu sora moartă timp de un an

© Sputnik / Валерий Титиевский / Accesați arhiva multimediaCadavru la o morgă
Cadavru la o morgă - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat a dormit în același pat cu sora sa moartă de mai bine de un an, cum s-a descoperit totul și care a fost motivul unui asemenea comportament

CHIȘINĂU, 23 dec – Sputnik. Poveste macabră într-o localitate din județul Prahova, România. Un bărbat de 58 de ani dormea de mai bine de un an cu sora sa moartă. Motivul – ca să ridice în continuare pensia de handicap a femeii și indemnizația de însoțitor. 

Пожар в селе Дану, где погибли трое детей - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Halucinant: Casa în care au ars trei frați ar fi fost incendiată intenționat

Totul a ieșit la iveală întâmplător. În una din seri, bărbatul s-a îmbătat foarte tare încât nu se putea ținea pe picioare. În timp ce mergea spre casă, acesta a căzut. Un vecin l-a ridicat de jos și l-a condus până acasă. Când a deschis ușa și a intrat în casă, vecinul a rămas stupefiat. Pe pat era un cadavru mumificat, învelit cu mai multe pături. 

La fața loculi a venit poliția și medicii legiști.  S-a stabilit că bărbatul a ascuns timp de aproape un an moartea surorii sale, care suferise de o dizabilitate severă, pentru a primi în continuare pensia de handicap și indemnizația de însoțitor.

Fratele femeii decedate a fost internat la Spitalul de Psihiatrie. 


Fluxul de știri
0