Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Halucinant: Casa în care au ars trei frați ar fi fost incendiată intenționat

© Facebook / Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAIПожар в селе Дану, где погибли трое детей
Пожар в селе Дану, где погибли трое детей - Sputnik Moldova
Abonare
Laboratorul Experimental Antiincendiar a emis patru versiuni care au dus la declanșarea incendiului din satul Danu, Glodeni, în care au murit trei copii. Una dintre aceste versiuni este incendiere intenționată

CHIȘINĂU, 16 nov – Sputnik. La o zi de la producerea teribilului incendiu din satul Danu, raionul Glodeni, în care au ars de vii trei copii minori, Laboratorul Experimental Antiincendiar al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență a emis patru versiuni care au dus la declanșarea catastrofei, una dintre ele fiind incendiere intenționată.

Versiunile preliminare care sunt cercetate sunt: nerespectarea regulilor de exploatare a aragazului, nerespectarea regulilor de exploatare a sobei de încălzit, incendiere intenționată și scurtcircuit.

Cercetările au fost efectuate de o comisie mixtă de inspectori ai IGSU, poliție și procurori. În termen de până la zece zile va fi înaintată o cauza finală dintre cele patru versiuni.

În incendiul izbucnit în noaptea de marți spre miercuri au murit trei frați: o fetiță de 7 ani, una de o lună și un băiețel de 4 ani. Părinții acestora au scăpat nevătămați. Casa în care trăiau cei cinci membri ai familiei a ars în întregime. Poliția anunță că tatăl copiilor a fost reținut pentru 72 de ore.

Fluxul de știri
0