Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Politician, coordonator de bordel care-și testa personal angajatele

© AFP 2024 / ANP / Jeroen JumeletProstitution
Prostitution - Sputnik Moldova
Abonare
Presa din România scria cu ceva timp în urmă despre patronul unui salon de masaj erotic, sub paravanul căruia funcționa un adevărat bordel - tinerele care erau obligate să presteze servicii sexuale erau recrutate inclusiv din Republica Moldova

CHIȘINĂU, 22 dec — Sputnik. Patronul salonului de masaj erotic Xclusive Massage, care funcționa clandestin în centrul Iașului, și soția acestuia au fost arestați într-un dosar de trafic de minore.

Mihai Mugurel Zarughevici, om de afaceri și fost politician de Iași, a fost acuzat că, sub paravanul unui salon de masaj, tinerele angajate aici, inclusiv minore, erau obligate să întrețină raporturi sexuale pe bani.

"Zarughevici figurează ca finanţator al Partidului Iniţiativa Naţională, înfiinţat, anii trecuţi, de Cozmin Guşă şi Lavinia Şandru, primul fiind acum consultant politic şi proprietar al Realitatea TV, PIN fuzionând în 2011 cu UNPR. Za¬rughevici figurează şi pe o listă a donatorilor acestui partid, dar este şi vicepreşedinte la filiala judeţeană de la Iaşi", scria la vremea respectivă ziaruldeiasi.ro.

Перед сексом - Sputnik Moldova
Societate
(VIDEO) Cuplu pervers de la Orhei: Sex în trei cu o minoră

Acesta administra bordelul împreună cu soția sa, Gabriela Zarughevici, împărțindu-și clar obligațiunile: bărbatul racola fetele, iar soţia sa ţinea contabilitatea afacerii.

Tinerele erau recrutate inclusiv din Republica Moldova, prin anunțuri în presă, dar și printr-o aplicație de anunțuri online.

Fetele, erau recrutate de către suspect din diverse medii sociale, cu precădere din familii dezorganizate, din mediul rural și urban, cu o situație financiară precară. Înainte de a fi angajate la salon, tinerele susțineau un ”test”, în sensul că suspectul profita de naivitatea acestora, determinându-le să întrețină cu el raporturi sexuale.

Bărbatul avea o tactică aparte de recrutare a victimelor, utilizând mai multe tertipuri, respectiv le promitea tinerelor câștiguri mari de bani (200 euro pe lună), cazare în municipiul Iași pentru cele din mediul rural, posibilitatea de a beneficia de tehnici de înfrumusețare, inclusiv operații estetice sau aplica metoda 'lover boy', adică făcându-le să se îndrăgostească de el pentru ca acestea să devină mai ușor de manipulat.

După recrutarea de către suspect, persoanele vătămate erau plasate soției sale care se ocupa de angajare, instruire, programarea clienților, remunerarea fetelor.

"Dacă iniţial tinerele erau induse în eroare că vor executa doar masaj erotic, în final acestea ajungeau să întreţină raporturi sexuale cu clienţii", au specificat procurorii DIICOT.

Fluxul de știri
0