Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

(VIDEO) Cuplu pervers de la Orhei: Sex în trei cu o minoră

CC BY 2.0 / Luis Hernandez / Перед сексом
Перед сексом - Sputnik Moldova
Abonare
Un cuplu de la Orhei riscă ani grei de pușcărie pentru că ar fi exploatat sexual o minoră

CHIȘINĂU, 20 dec — Sputnik. Un bărbat de 36 de ani și o femeie de 26 de ani din Orhei au fost reținuți de ofițerii Centrului pentru Combaterea Traficului de Persoane și Direcția Asigurare și Supraveghere Specială a INI în comun cu Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale. Cei doi sunt suspectați de exploatarea sexuală a unei minore.

Oamenii legii au stabilit că, la sfârșitul lunii octombrie curent, suspecții au convins o minoră, de 17 ani să le presteze servicii sexuale. Pentru prima partidă de sex în trei, suspecții i-au promis fetei suma de 300 lei, iar ulterior — 400 de lei pentru un alt raport sexual în aceleași condiții.

Cu acordul victimei, cei doi au obținut ce au dorit. Ulterior, ei au amenințat-o cu răfuială fizică și i-au cerut să le restituie banii, iar pe viitor — să le presteze gratis servicii sexuale, ori de câte ori îi vor cere acest lucru.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliul bănuiților, au fost depistate și ridicate telefoane mobile, 60 de bile de cânepă, un cartuș calibrul 5,45 și tufe uscate de cânepă.

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile, iar femeia este cercetată în stare de libertate. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă privațiune de libertate de la 15 la 20 de ani.

Fluxul de știri
0