Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Calea Ferată din Moldova majorează numărul curselor cu destinația Odesa

© Sputnik / Miroslav RotariTren Поезд
Tren Поезд - Sputnik Moldova
Abonare
Începând cu 22 decembrie și până la 19 ianuarie 2018, trenul de pe ruta Chișinău – Odesa va circula de trei ori pe săptămână, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică

CHIȘINĂU, 20 dec – Sputnik. Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, Î.S. „Calea Ferată din Moldova” majorează numărul curselor cu destinația Odesa. Începând cu 22 decembrie și până la 19 ianuarie 2018, trenul de pe ruta Chișinău – Odesa va circula de trei ori per săptămână, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. 

Tren Поезд - Sputnik Moldova
Societate
Va fi sau nu sistată cursa de tren Chișinău – Moscova. Ce spune Calea Ferată

Garnitura pornește din Gara Feroviară Chișinău la ora 08:10 și ajunge la Odesa la ora 12:24.

CFM precizează că controlul vamal pentru pasagerii cursei respective este efectuat în incinta Gării Feroviare din Chișinău, înainte de îmbarcarea pasagerilor în tren. Procedura nu mai este repetată și la frontieră.

Responsabilii de la CFM mențin un dialog continuu cu reprezentanții sectorului feroviar din Ucraina, astfel încât, în cel mai scurt timp, garnitura care circulă pe ruta Chișinău – Odesa să fie substituită cu un tren diesel de tip modernizat.

Fluxul de știri
0