Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

(VIDEO) Olga Buzova s-a făcut de râs: i-au picat silicoanele în emisie directă

© Sputnik / Евгений Одиноков / Accesați arhiva multimediaЦеремония вручения VII русской музыкальной премии телеканала "RU.TV"
Церемония вручения VII русской музыкальной премии телеканала RU.TV - Sputnik Moldova
Abonare
Olga Buzova s-a dat din nou în spectacol, măsurând o pereche de silicoane pentru sânii ei mici chiar în cadrul unui show televizat.

CHIȘINĂU, 17 dec — Sputnik. Este oare cazul ca femeile care au sâni mici să recurgă la serviciile chirurgului și să-și implanteze silicoane ca să devină mai frumoase? Aceasta este întrebarea la care Olga Buzova a încercat să de un răspuns împreună cu invitații unui show televizat de la Pervîi Kanal, pe care îl moderează.

Dianna Rotaru - Sputnik Moldova
Societate
(VIDEO) Dezvăluiri: De ce Dianna Rotaru nu vrea să se mărite

Oricât ar părea de straniu, dar Olga Buzova este o adversară convinsă a implanturilor mamare.

Ea a recunoscut că a suferit mult din cauză că are sâni mici.

"De când mă știu, toți mă tachinează că am sâni mici. Și eu aveam de gând să-mi implantez silicoane ca să măresc mărimea sânilor", spune Buzova.

Doar că a renunțat la această idee pentru că, spune ea, implanturile mamare sunt nenaturale și comportă un risc sporit pentru sănătate. Mai mult, pot să apară complicații în urma operațiilor de protezare mamară.

În cadrul dezbaterilor, Olga Buzova a măsurat în emisie directă o pereche de silicoane, care, la un moment dat, i-au căzut din sân, spre amuzamentul publicului.

Fluxul de știri
0