Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

(VIDEO) Dezvăluiri: De ce Dianna Rotaru nu vrea să se mărite

© Facebook / Dianna RotaruDianna Rotaru
Dianna Rotaru - Sputnik Moldova
Abonare
Într-un moment de sinceritate pe care l-a avut în cadrul unui live făcut pe pagina sa de facebook, Dianna Rotaru a recunoscut că nu dorește să se mărite, deși deja este trecută de 30 de ani și deși mulți o toți tachinează de ce nu își face o familie odată ce a ajuns la această vârstă. Interpreta a mai povestit și la ce vârstă ar dori să aibă copii.

CHIȘINĂU, 16 dec — Sputnik. Interpreta Dianna Rotaru regretă nu mai are 16 ani, ci de două ori mai mult. Și acest regret ea l-a făcut public chiar într-un live făcut pe facebook.

"Fetelor, o să ajungeți la 30 de ani și o să vedeți cum este", le spune mai în glumă, mai în serios Dianna Rotaru dansatoarelor din trupa care o însoțește la concerte.

Interpreta recunoaște că multă lume o întreabă de ce nu se mărită.

"Azi m-a întrebat o prietenă: Dianna, dar când te măriți? Dar eu îi spun că nu vreau să mă mărit. — Cum nu vrei să te măriți, toate fetele se mărită, dar tu nu vrei să te măriți?— Nu vreau. Dar care e problema? Fiecare om are viața lui, decizia lui. Acum fiecare își face viața așa cum îi place", povestește Dianna Rotaru.

Deși zice că nu-i pasă, că nu vrea să se mărite și basta, emoțiile totuși o trădează pe Dianna Rotaru. Cei care au privit live-ul au putut să constate că depășirea vârstei de 30 de ani îi dă de gândit interpretei.

"Avem timp și de copii. Jennifer Lopez a născut la 39. Eu am 30 și…. Nu mai spun la toți câți ani am", declară Dianna Rotaru.

Fluxul de știri
0