Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prognoza Meteo – Alarmant: Lapoviță, după care înghețuri și geruri crâncene

© Sputnik / Jurij Shestopalov / Accesați arhiva multimediaАномальные морозы в Югре
Аномальные морозы в Югре - Sputnik Moldova
Abonare
Dacă astăzi este cald și bine (cu maxime de peste +14 grade Celsius), chiar dacă cerul este noros, atunci de duminică nu vom mai avea parte de această vreme blândă.

Зима - Sputnik Moldova
Ne aşteaptă o iarnă lungă şi geroasă? Meteorologii moldoveni spun adevărul
CHIȘINĂU, 16 dec — Sputnik. Duminică vremea se va răci brusc. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în ultima zi a acestei săptămâni, vom avea ploi, iar odată cu apropierea nopții acestea se vor transforma în lapoviță sau ninsori.

Totuși duminică nu vom avea temperaturi negative. Însă în noapte de duminică spre luni mercurul în termometre va coborî până la —5 grade Celsius. Pe parcursul săptămânii viitoare, vremea se va răci treptat, astfel că deja în noapte de miercuri și joi vom avea geruri în toate regulile de —9 grade Celsius.

Dar, chiar dacă săptămâna viitoare va fi mult mai frig, meteorologii moldoveni nu anunță și precipitații. Astfel s-ar putea să avem vremea de care se tem cel mai agricultorii: ger și înghețuri fără zăpadă.

Fluxul de știri
0