Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Îngrozitor: Maria Politova de la "Dom-2" a murit de ceea ce s-a temut mai mult

Abonare
Frumoasa rusoaică Maria Politova, care a participat la reality show "Dom-2" se temea îngrozitor de ger, de frig, care în definitiv au și devenit cauzele morții ei subite și misterioase, corpul ei neînsuflețit fiind găsit înghețat în nămeți, în curtea vilei luxoase dintr-o suburbie a Moscovei.

CHIȘINĂU, 15 dec — Sputnik. Frigul, gerul erau o adevărată fobie pentru fosta participată la reality show-ul "Dom-2" Maria Politova. Ea se temea într-atât de mult să nu înghețe, încât întotdeauna circula doar cu mașina, și nu cu transportul public.

Юбилейный концерт Софии Ротару в Государственном Кремлевском Дворце в Москве - Sputnik Moldova
Sofia Rotaru și-a surprins fanii: Ce se întâmplă cu interpreta

Potrivit live.ru, în unul dintre ultimele sale interviuri date în cadrul proiectului TV "Dom-2", ea a declarat că cea mai mare fobie pe care o are este gerul și pericolul de a muri de frig.

"Mă tem îngrozitor de frig și pot să îngheț mai că până la moarte chiar dacă până la gura de metrou am de făcut doar doi pași", a declarat Maria Politova.

Iată de ce fosta participantă la reality show-ul "Dom-2", pe timp de iarnă, ea se deplasa exclusiv cu mașina ei personală, care este un puternică și scumpă, dar pe care ea nu o considera un lux, ci un mijloc de supraviețuire.

ДТП - Sputnik Moldova
Accidente
Îngrozitor: Părinți loviți cu mașina chiar de directoarea școlii - detalii

Precizăm că după ce a fost găsită moartă în nămeți la vila ei dintr-o suburbie a Moscovei, medicii legiști au anunțat că hipotermia ar putea fi una dintre cauzele morții Mariei Politova, care s-a stins din viața în acest mod misterios la vârsta de doar 30 de ani.

Amintim că la începutul lunii decembrie iubitul Mariei Politova a anunțat că aceasta a plecat de acasă fără a spune unde merge și fără a lua cu ea telefonul mobil. Peste câteva zile, mass-media au scris că tânăra a fost găsită moartă în zăpadă la vila ei.

Mariei Politova practica ezoterismul, era adepta reîncarnării, adică credea că după moarte sufletul omului trece în alt corp. Totodată, ea a fost văzută de nenumărate ori la psihiatru dat fiind că suferea de depresie.

Fluxul de știri
0