Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Îngrozitor: Părinți loviți cu mașina chiar de directoarea școlii - detalii

CC0 / Pixabay / Hans / ДТП
ДТП - Sputnik Moldova
Abonare
Mai mulți părinți care își așteptau copii să iasă de la școala numărul 11 din Buzău au fost loviți de mașina directoarei școlii, în urma unei manevre greșite

CHIȘINĂU, 13 dec — Sputnik. Un grav accident rutier s-a produs în această dimineață la o școală din orașul Buzău, România. La volan era chiar directoarea școlii, informează digi24.ro.

Șase persoane, care se aflau în fața Școlii numărul 11 din Buzău, au fost rănite de mașina la volanul căreia se afla directoarea școlii.

ДТП в румынском уезде Харгита - Sputnik Moldova
Accidente
(VIDEO) Doi moldoveni, morţi într-un grav accident produs în România

Potrivit sursei, în urma unei manevre greșite, directoarea școlii a intrat în gardul școlii, care a căzut peste părinții ce își așteptau copiii să iasă de la ore. Ulterior, femeia a suferit un atac de panică și a fost preluată de o ambulanță și dusă la spital.

Potrivit oamenilor legii, persoanele rănite au fost spitalizate. Acestea au suferit mai multe traumatisme, însă viața lor se află în afara oricărui pericol.

Fluxul de știri
0