Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Caz terifiant la Ungheni. Un tată și-a ucis în bătaie copilul de 11 ani

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Un tată din raionul Ungheni și-a ucis în bătaie băiețelul de 11 ani pentru că nu a făcut anumite lucrări prin jurul casei.

CHIȘINĂU, 15 aug – Sputnik. Un băiețel de 11 ani a murit după ce a fost bătut cu bestialitate de tatăl său de 36 de ani. Cazul a avut loc în localitatea Petrești, raionul Ungheni. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție din Ungheni, Lilia Covalev, a declarat pentru Sputnik-Moldova că, băiatul s-a stins la două zile după ce tatăl său l-a lovit fără milă cu pumnii în regiunea abdomenului.

”La 14 august, la Inspectoratul de Poliție Ungheni a parvenit un apel telefonic de la Serviciul de urgență 903 care a anunțat despre decesul unui minor de 11 ani. La fața locului s-a deplasat grupul operativ de investigații care a stabilit că, la 12 august, în jurul orei 19.00, copilul a fost bătut de tatăl său cu pumnii în regiunea abdomenului pentru că nu a făcut anumite lucrări casnice”, a declarat Covalev.

Messer - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Caz șocant în Chișinău: O mamă și-a înjunghiat copiii de 1 și 12 ani

La două zile după acest incident, băiatul a murit acasă. Covalev a precizat că părinții nu s-au adresat la medic pe parcursul celor două zile.

”Acum, tatăl copilului a fost reținut pentru 72 de ore. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru violență în familie soldată cu deces. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă de la 12 la 15 ani de închisoare”, a declarat pentru agenție purtătorul de cuvânt al IP Ungheni.

Potrivit lui Covalev, părintele băiatului decedat și-a recunoscut vina.

Familia în care s-a întâmplat nenorocirea nu se afla la evidența poliției și nu făcea partea din categoria socialmente-vulnerabilă. Părinții băiețelului decedat mai au o fetiță.

Fluxul de știri
0