Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

(VIDEO) Doi moldoveni, morţi într-un grav accident produs în România

© Photo : ISU HarghitaДТП в румынском уезде Харгита
ДТП в румынском уезде Харгита - Sputnik Moldova
Abonare
În accident a fost implicat un microbuz din ţara noastră, cu 20 de pasageri la bord - două persoane şi-au pierdut viaţa iar alte 11 au fost rănite.

CHIŞINĂU, 10 dec — Sputnik. Presa din România a scris în această dimineaţă despre un grav accident care a avut loc în județul Harghita. Microbuzul care s-a răsturnat făcea o cursă regulată Orhei-Praga, potrivit digi24.

Cele două persoane care au decedat sunt cetăţeni ai Republicii Moldova, cu vârste de aproximativ 30 de ani.

Accident pe șoseaua Rezina-Orhei - Sputnik Moldova
Accidente
Accident înfiorător pe șoseaua Chișinău-Leușeni: Automobilul s-a rupt în două

Accidentul s-a produs duminică dimineața, între localitățile Borsec și Tulgheș, din județul Harghita. Două persoane au murit pe loc și 11 au suferit diverse traumatisme. Microbuzul a derapat, s-a lovit de un stâlp și s-a răsturnat. Cauza accidentului ar fi neadaptarea vitezei la condiţiile meteo.

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a declarat că a fost declanşat Planul roşu de intervenţie. Au fost mobilizate echipaje de salvare și din județul Neamț. Însă intervenția echipajelor de salvare este îngreunată de faptul că în zonă ninge abundent.

Fluxul de știri
0