Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Troleibuzele din Chișinău au rămas fără de roți

© Sputnik / Евгений ПанасенкоТроллейбус
Троллейбус - Sputnik Moldova
Abonare
O sută de troleibuze care circulă pe rutele din Chișinău au rămas fără de roți, primăria Capitalei ia măsuri urgente

CHIȘINĂU, 12 dec – Sputnik. Primarul general interimar al capitalei, Silvia Radu, a solicitat conducerii ÎM „Regia Transport Electric Chişinău” să asigure, în regim de urgenţă, achiziţionarea anvelopelor pentru troleibuzele care circulă pe străzile oraşului. 

Troleibuz defectat în Chișinău - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Fitness de dimineață: trei polițiști împing un troleibuz în fața Guvernului

Potrivit lui Radu, administraţia RTEC abia acum trei zile a informat Primăria despre necesitatea de a procura 400 de anvelope, iar în acest sens sunt necesare 4 milioane lei. 

„În condiţiile de iarnă, dotarea necorespunzătoare a unităţilor de transport public pun în pericol securitatea pasagerilor. Operatorul trebuia să fie pregătit din timp pentru sezonul rece. Este un lucru neacceptat”, a declarat primarul interimar. 

Silvia Radu a cerut ca până la finele săptămânii curente să fie soluţionată problema, astfel încât toate troleibuzele care circulă pe rutele municipale să fie dotate cu anvelope noi.


Fluxul de știri
0