Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Fitness de dimineață: trei polițiști împing un troleibuz în fața Guvernului

Abonare
Momentul în care trei polițiști de la Inspectoratul de Patrulare, împreună cu alți trei bărbați, împing un troleibuz în centrul Chișinăului a fost surprins de mai mulți martori

CHIȘINĂU, 22 mar – Sputnik. Un eveniment care nu a lăsat pe nimeni indiferent s-a întâmplat în dimineața zilei de miercuri în centrul Chișinăului, chiar în fața clădirii Guvernului. 

© Facebook / Город без маршруток!Troleibuz defectat în Chișinău
Troleibuz defectat în Chișinău - Sputnik Moldova
Troleibuz defectat în Chișinău

Un troleibuz ce aparține Regiei Transport Electric din Chișinău (RTEC) a blocat circulația pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, la intersecție cu strada Mitropolit Bănulescu Bodoni.

Troleibuzul s-a defectat exact când efectua manevra de virare dinspre bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt spre strada Mitropolit Bănulescu Bodoni. La fața locului a venit și o echipă de mecanici de la RTEC, însă fără rezultat. Troleibuzul nu a putut fi pornit din loc.

Între timp pe cele două artere s-au format ambuteiaje. Mai mulți agenți de circulație au intervenit pentru a dirija traficul. Dar, deoarece mașinile nu se puteau mișca din loc din cauza troleibuzului care staționa de-a curmezișul străzii, polițiștii de patrulare, împreună cu controlorul, și alți doi voluntari au decis să împingă troleibuzul din intersecție. Momentul a fost surprins de mai mulți martori.

Precizăm că troleibuzul defect a fost evacuat, iar circulația în centrul Capitalei a fost reluată.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0