Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Lumea muzicii este bulversată: Ionel Istrati și Adrian Ursu pleacă în America

© Sputnik / Yana ZaharovaМолдавский певец Адриан Урсу выступил на концерте в честь 10-летия "Милсами"
Молдавский певец Адриан Урсу выступил на концерте в честь 10-летия Милсами - Sputnik Moldova
Abonare
Cei doi interpreți au decis să cânte pentru concetățenii noștri de peste ocean

CHIȘINĂU, 10 dec — Sputnik. Cu mult timp până la Revelion, Ionel Istrati și Adrian Ursu știau deja unde vor concerta în noaptea dintre ani.

Cei doi interpreți și-au informat fanii pe facebook că de Anul Nou vor susține un șir de concerte în mai multe orașe americane.

"Împreună cu Adrian Ursu vom da căldură frumoasei sărbători prin melodiile minunate ale acestui pământ, vom transmite dorul vetrei străbune și vom purta cu noi o parte a sufletului vesel al acestui minunat popor", notează Ionel Istrati.

"De Revelion, la Chicago, iar după, în mai multe orașe din America! Venim să cântăm pentru concetățenii noștri dornici de muzică și dans! Vom familiariza și prietenii lor americani cu o mică parte din cultura noastră bogată: melodii populare din folclorul nostru bogat și șlagărele naționale!", a precizat Adrian Ursu.

Interpreții îi invită la concertele lor pe moldovenii aflați în America pentru a se bucura împreună de frumoasele sărbători:

"Vă invitam, deci în marile orașe ale Americii să rotim o hora a noastră, să ne urăm reciproc un an nou mai bun, sa ne bucuram de viață”.

Fluxul de știri
0