Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Angela Gonța vrea să mai facă un copil?

© Photo : Facebook / Angela GonțaAngela Gonța
Angela Gonța - Sputnik Moldova
Abonare
Fosta soție a ex-premierului Vladimir Filat Angela Gonța a postat zilele acestea câteva postări pe pagina sa de pe facebook care i-a lăsat pe mulți cu gura căscată.

CHIȘINĂU, 09 oct — Sputnik. Angela Gonța a ținut să reproducă pe pagina sa de facebook o discuție pe care ea a purtat-o recent cu fiica ei, Katrina, care este și a lui Vladimir Filat.

Angela Gonța - Sputnik Moldova
Societate
Angela Gonța despre dragoste: dacă nu e, facem

Mai în glumă, mai în serios, Angela Gonța și-a întrebat fiica dacă ar vrea să mai aibă o surioară. La care Katrina a dat un răspuns negativ.

"Katrina, vrei surioara, o intreb eu intr-o gluma.

— Mam, tu ma ai pe mine. Nu ne trebuie noua probleme" — acesta a fost dialogul dintre cele două relatat pe facebook de Angela Gonța.

Internauții nu au pregetat și s-au grăbit să vină cu comentarii. Unii i-au recomandat să nu o întrebe pe fiică-sa dacă vrea sau nu o surioară, "dar să facă, că o să fie binevenit".

Alții, fără a sta prea mult pe gânduri, i-au urat "succes".

Trebuie să notăm că anterior acestei postări, Angela Gonța a plasat pe pagina sa de facebook un buletin de știri de la TV8 pe care le prezintă chiar ea. "Dacă dragoste nu e, măcar știri să fie", afirmă ea în textul cu care însoțește acest film.

Concluzia este simplă: Angela Gonța vrea să mai facă un copil. Dar, odată ce dragoste nu e, atunci ea se mulțumește să facă doar știri.

Fluxul de știri
0