Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

(VIDEO) Incredibil: I-a dus de nas pe polițiști, iar acum este căutat peste tot

© Sputnik / Кирилл Каллиников / Accesați arhiva multimediaЗа рулем, автомобиль, La volan, automobil
За рулем, автомобиль, La volan, automobil - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr a fost prins beat criță la volanul unui automobil de marca ”VAZ”, însă acesta a reușit să-i ducă de nas pe polițiști, iar acum el este căutat peste tot

CHIȘINĂU, 6 dec — Sputnik. Polițiștii din sectorul Ciocana al Capitalei solicită implicarea cetățenilor pentru a-l identifica pe bărbatul care apare în imaginile de mai jos. Acesta este căutat pentru că a urcat la volan unui automobil de marca ”VAZ” în stare de ebrietate avansată. Individul a fost oprit, pe 5 septembrie, de către angajații Inspectoratului Național de Patrulare, pe strada Voluntarilor. Oamenii legii au constatat că acesta avea o concentrație de alcool în aerul expirat de 0,66% mg/l.

Potrivit Poliției, tânărul nu avea la el niciun act de identitate și nici permis de conducere, declarând că este originar din satul Mihailovca, raionul Cimișlia. Automobilul a fost dus la parcarea specială, iar cazul a fost preluat de Inspectoratul de Poliție al sectorului Ciocana din Capitală.

Banconote euro - Sputnik Moldova
Un șofer a fost amendat cu 26 de mii de euro pentru că s-a urcat beat la volan

Oamenii legii au constatat că bănuitul le-a oferit agenţilor de patrulare date de identitate eronate. Ulterior, poliţiştii au identificat proprietarul automobilului de model "Vaz", care s-a dovedit a fi locuitor al comunei Bubuieci, și care a declarat în cadrul audierilor că nu-l știe prea bine pe individ, întrucât s-ar fi cunoscut pentru prima dată la o cafenea, unde au consumat băuturi alcoolice. Totodată el a menționat că i-a încredințat automobilul după ce bărbatul a spus că vrea să meargă la un prieten.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate. Bărbatul riscă o amendă de la 15 la 17 mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 200 la 240 de ore, cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 3 la 5 ani.

Persoanele care l-au recunoscut pe infractor sunt rugate să telefoneze la numerele: 079069408 sau 069150993.

Fluxul de știri
0