Пожар - Sputnik Moldova
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Un șofer a fost amendat cu 26 de mii de euro pentru că s-a urcat beat la volan

© Sputnik / Vladimir Trefilov / Accesați arhiva multimediaBanconote euro
Banconote euro - Sputnik Moldova
Abonare
O tânără a fost amendată cu 26 de mii de euro pentru că s-a urcat în stare de ebrietate la volan

CHIȘINĂU, 25 nov – Sputnik. O tânără a fost amendată cu 26 de mii de euro pentru că s-a urcat la volan cu un nivel de alcoolemie în sânge mult peste limitele admise. Este vorba de o șoferiță din Norvegia de 22 de ani, care a mai primit și 18 de închisoare cu suspendare și o suspendare pe 13 luni a permisului de conducere. După expirarea acestui termen, aceasta va trebui să susțină încă o dată examenul de șoferie.

Poliția Română - Sputnik Moldova
Societate
Riști cinci ani de pușcărie dacă urci beat la volan - detalii

Tânăra, pe nume Katharina Andresen, face parte dintr-o familie de milionari. În Norvegia, starea de ebrietate la volan se pedepsește cu o amendă care echivalează cu salariul brut pe o lună și jumătate al persoanei care a comis infracțiunea. Deoarece moștenitoarea unei averi de milioane este studentă, magistrații din Oslo au calculat amenda în baza averii acesteia — 7,7 miliarde de coroane norvegiene, echivalent a 800 de milioane de euro.

Suma amenzii calculată de judecători s-a ridicat la 26 de mii de euro. 

Fluxul de știri
0