Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Tragedie într-o familie din Ungheni: Acum toți se întreabă cine este vinovat

© Sputnik / Мирослав Ротарьacces interzis
acces interzis - Sputnik Moldova
Abonare
Băiatul de 13 ani a fost găsit de familie în curtea casei, strangulat cu o funie

CHIȘINĂU, 6 dec — Sputnik. Un joc absurd a provocat moartea adolescentului de 13 ani: tragedia s-a produs în satul Semeni, raionul Ungheni, potrivit publicației Unghiul.

Corpul neînsuflețit al băiatului a fost găsit de familie în curtea casei. Funia cu care era strangulat acesta era legată de un par metalic — ziua aici ar fi fost agățați câțiva iepuri care au fost sacrificați.

Колодец, в который упала пенсионерка - Sputnik Moldova
Societate
Crimă odioasă la Teleneşti: Minor împuşcat în cap şi aruncat în fântână

Localnicii sunt șocați de acest caz, având doar cuvinte de laudă pentru copilul care și-a pierdut viața în mod tragic. Deși la prima vedere s-ar fi părut că este vorba de un suicid, această ipoteză a fost infirmată în urma cercetărilor făcute de Poliție la fața locului.

Nenorocirea s-ar fi produs în urma unui joc absurd. Astfel, după ce s-ar fi prins de funie, copilul ar fi alunecat, pământul fiind ud și în pantă. Aceste afirmații ale apropiaților au fost confirmate în urma expertizei medico-legale, din care rezultă că băiatul ar fi suportat un șoc în momentul în care ar fi alunecat, iar în urma acestuia și-ar fi pierdut cunoștința și nu s-a mai putut elibera din funie.

Pe acest caz a fost inițiat un dosar penal pentru a fi cercetate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Fluxul de știri
0