Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

În sfârșit, în Capitală a fost inaugurat Pomul de Crăciun

© Sputnik / Miroslav RotariРождественская ель Кишинев 2017
Рождественская ель Кишинев 2017 - Sputnik Moldova
Abonare
În această seară, pe Pomul de Crăciun instalat în centrul Capitalei au fost aprinse luminițele.

CHIȘINĂU, 4 dec — Sputnik. Așa cum a promis încă sâmbătă primarul general interimar Silvia Radu, luni seara, în Piața Marii Adunări Naționale din Capitală, a fost inaugurat bradul de Crăciun.

Silvia Radu - Sputnik Moldova
Politică
(FOTO) Ce a făcut Silvia Radu sâmbătă seara, până noaptea târziu

Cu această ocazie, în Piață a fost organizat și un concert, la care au participat mai multe vedete ale estradei locale: Radu Dolgan, Serj Kuzenkoff, Igor Rusu, Lenuța Grigoriță, Maria Iliuț, Frații Corduneanu, și formația Megapolis.

Amintim că sâmbătă, 2 decembrie, primarul interimar al Capitalei a avut parte de o surpriză neplăcută. Bradul care a fost procurat cu bani grei tocmai din munții Carpați arăta îngrozitor. Așa că imediat ce a fost instalat, Silvia Radu a dispus să fie scos și înlocuit cu altul pe care primarul interimar l-a cumpărat cu banii din propriul buzunar.

Tot în seara zilei de sâmbătă, Silvia Radu a venit cu o explicație pe facebook. În opinia ei, anumiți funcționari din Primărie sunt cei care i-au organizat farsa cu bradul din Carpați.

Primarul interimar al Capitalei a mai anunțat că noul Pom de Crăciun a costat 10 mii de lei, bani pe care i-a scos ea din propriul buzunar.

Fluxul de știri
0