Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

(FOTO) Ce a făcut Silvia Radu sâmbătă seara, până noaptea târziu

© Photo : Primăria Municipiului ChişinăuSilvia Radu
Silvia Radu - Sputnik Moldova
Abonare
Ce a făcut Silvia Radu sâmbătă, până noaptea târziu? Răspunsul la această întrebare ni-l dă chiar Silvia Radu: a împodobit bradul.

CHIȘINĂU, 03 dec — Sputnik. De dimineață, primarul interimar al Chișinăului, Silvia Radu, a anunțat că și-a creat o nouă pagină pe facebook. Ea a făcut anunțul pe pagina veche. Toto acolo a explicat de ce a creat o pagină nouă: pentru a comunica mai ușor și mai des cu oamenii, cărora se adresează cu apelativul "dragii mei".

Pe noua pagină de facebook, Silvia Radu are o singură postare cu mai multe fotografii. Ea scrie că sâmbătă, împreună cu echipa de la Primărie, a împodobit bradul până noaptea târziu. Și a continuat să facă acest lucru de dimineață, ca duminică seara Pomul de Crăciun din centrul Capitalei să fie deja decorat.

Amintim că sâmbătă primarul interimar al Capitalei a avut parte de o surpriză neplăcută. Bradul care a fost procurat cu bani grei tocmai din munții Carpați arăta îngrozitor. Așa că imediat ce a fost instalat, Silvia Radu a dispus să fie scos și înlocuit cu altul pe care primarul interimar l-a cumpărat cu banii din propriul buzunar.

Pe cine Silvia Radu îi numește bădărani și misogini și ce vor păți aceștia

Tot în seara zilei de sâmbătă, Silvia Radu a venit cu o explicație pe facebook. În opinia ei, anumiți funcționari din Primărie sunt cei care i-au organizat farsa cu bradul din Carpați.

"Câțiva bădărani și misogini au încercat sa ne strice bucuria sărbătorilor, sunt aceia care ani de zile ne-au stricat viața în Chișinău… Dar ceea ce au reușit, de fapt, astăzi, a fost să-și arate încă o data obrazul gros și liberal, mai gros decât bradul meu, recunosc", a scris Silvia Radu pe facebook.
Mai jos ea explică cine sunt sabotorii care i-au organizat această farsă.

"Le mulțumesc colegilor din Primăria Chișinău care au fost alături de mine și m-au ajutat. Majoritatea funcționarilor sunt oameni extraordinari și, după ce vom scăpa de cei câțiva sabotori, pe care deja ii cunoaștem cu toții, vom face împreună capitala frumoasa. Le mulțumesc și oamenilor simpli, de pe facebook sau din stradă, care nu m-au certat astăzi, dar m-au încurajat și au fost alături de mine", a scris primarul interimar pe pagina sa de facebook.

Ea a mai anunțat că Bradul a costat bradul nou a costat 10 mii de lei, bani pe car îi va plăti chiar ea. Însă banii nu vor intra în buzunarul proprietarilor bradului, dat fiind că aceștia și-au dat acordul ca cele 10 mii d lei să fie donați unor oameni nevoiași.

Silvia Radu a mai spus că Pomul de Crăciun din inima Chișinăului va fi inaugurat luni.

 

Fluxul de știri
0