Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Pe cine au prins în flagrant delict cu mita în mână ofițerii CNA

© Sputnik / Miroslav RotariБанкноты номиналом 200 лей
Банкноты номиналом 200 лей - Sputnik Moldova
Abonare
Încă o persoană a ajuns în izolatorul Centrului Național Anticorupție, după ce a fost prins în flagrant cu mita în mână

CHIȘINĂU, 4 dec – Sputnik. Administratorul unei firme de transport din Basarabeasca ar fi încercat să mituiască doi polițiști pentru a nu fi sancționat pentru activitate ilegală. Fapta a fost denunțată la CNA, iar bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore.

Mascat CNA НАЦ - Sputnik Moldova
Societate
Când le era lumea mai dragă, în ușă au apărut ofițerii CNA

Potrivit materialelor anchetei, fiind oprit în trafic, bărbatul le-ar fi promis 200 de euro ofițerilor de patrulare, astfel încât ultimii să nu documenteze cazul de efectuare a transportului rutier de persoane în lipsa actelor necesare.

Incidentul a fost raportat la CNA, iar ofițerii Centrului au inițiat o urmărire penală în temeiul art. 325 — corupere activă. În urma documentării cazului, bănuitul a fost prins în flagrant delict în mașina de serviciu a oamenilor legii.

Dacă va fi găsit vinovat, el riscă  închisoare pe un termen de până la 6 ani cu amendă în mărime de la 100 de mii la 200 de mii de lei.

Fluxul de știri
0