Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

(VIDEO) Cum acționează hoții de buzunare: Mărturiile unei victime

© Sputnik / Miroslav RotariОбщественный транспорт
Общественный транспорт - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii atenționează călătorii să fie prudenți atunci când călătoresc în transportul public pentru a nu deveni victimele pungașiolor

CHIȘINĂU, 8 nov — Sputnik. Un recidivist de 38 de ani a fost reținut pe urme fierbinți de polițiștii din Capitală. Acesta a furat un portmoneu cu bani din geanta unei femei din Chișinău, care se deplasa cu microbuzul de pe linia 116.

Femeia tâlhărită a povestit că se întorcea acasă dela serviciu și a urcată în microbuzul supraîncărcat.

"Chiar la prima stație, atunci când au coborât oamenii, am observat că geanta mea este deschisă și lipsește portmoneul. I-am spus șoferului că mi-au fost furați banii și l-am întrebat dacă știe cine se ocupă de asta, ca să-mi întoarcă măcar banii. Când am ajuns acasă, mi-au telefonat de la Poliție și mi-au spus că au fost găsiți banii mei", a menționat aceasta.

Potrivit Poliției, în cadrul interogatoriului bărbatul şi-a recunoscut vina. El este cercetat penal pentru pungăşie, și riscă o amendă de la 13 la 17 mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Oamenii legii atenționează călătorii să fie prudenți atunci când călătoresc în transportul public pentru a nu deveni victimele hoților de buzunare.

Fluxul de știri
0