Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dezvăluiri: Cum se împacă creștin-ortodoxa Xenia Deli cu soțul ei musulman

© Photo: Insatgram / Xenia DeliXenia Deli
Xenia Deli - Sputnik Moldova
Abonare
Modelul Xenia Deli a făcut o serie dezvăluiri din viața sa personală în cadrul unei mici conferințe online organizate pe Instagram

CHIȘINĂU, 2 dec — Sputnik. Modelul moldovean Xenia Deli a organizat pe Instagram o conferință în care a răspuns fanilor la cele mai provocatoare întrebări, ajungând chiar și la detalii din viața sa intimă. Spre exemplu, Xenia a recunoscut că a avut prima sa relație la vârsta de 16 ani. Ea a mai povestit cum se epilează și își înălbește dinții, precum și despre relația cu soțul său.

Glowing and ready to shoot 🤗😉 make up by amazing @nikkideroest 😘😘😘

O postare distribuită de Xenia Deli (@xeniadeli) pe 24 Mai 2017 la 12:11 PDT

Utilizatorii au aflat că soțul Xeniei are trei odrasle dintr-o căsătorie anterioară, care sunt de vârsta ei.

Modelul a povestit că vrea să nască cât mai mulți copii și își dorește foarte mult o fetiță, pe care ar numi-o Anastasia. În cazul în care va naște un băiat, îl va numi Amir. Xenia a ținut să sublinieze că fiica sa nu va purta niciodată hijab, iar faptul că este creștin-ortodoxă și soțul musulman nu creează situații de conflict în familie.

💞💞💞🙈🙈🙈

O postare distribuită de Xenia Deli (@xeniadeli) pe 16 Mai 2017 la 20:18 PDT

Modelul a mai recunoscut că nu are studii superioare, nu îi place să citească, nu gătește (soțul gătește în locul ei) și vorbește necenzurat. Probabil, acesta și este secretul "succesului" Xeniei.

Fluxul de știri
0