Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prognoza meteo: Prima zi de iarnă, cu ploi și ceață. Dar când vin gerurile?

© Sputnik / Yana ZaharovaЗима
Зима - Sputnik Moldova
Abonare
Prima zi de iarnă a venit cu un timp absolut impropriu pentru această perioadă a anului: ceață, pe alocuri ploi de scurtă durată și temperaturi mai mult decât generoase: +10…+12 Grade Celsius.

CHIȘINĂU, 01 dec — Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat ne anunță că vremea caldă și ploioasă se va menține și sâmbătă, când temperatura aerului va varia ziua între +2… +7 grade Celsius.

Dimineața în pădure din suburbia Moscovei - Sputnik Moldova
Predicții apocaliptice: Ne așteaptă o iarnă lungă, cu ger și troiene cât casa

Duminică deja va fi mai frig, iar noaptea este posibil să avem înghețuri. Temperatura aerului va varia noaptea între 0… +5 grade Celsiusși +2… +7 grade Celsius.

După care, săptămâna viitoare va fi tot mai frig și mai frig. Astfel că deja marți este posibil să cadă primii fulgi. Meteorologii anunță că lucrul acesta neapărat se va întâmpla în raioanele de nord ale țării.

Iar în noaptea de miercuri mercurul în termometre va coborî până la —5 grade Celsius. Ziua valorile termice se vor situa deasupra gradației zero.

Fluxul de știri
0