Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Predicții apocaliptice: Ne așteaptă o iarnă lungă, cu ger și troiene cât casa

© Sputnik / Vladimir Vyatkin / Trecere la banca de fotografiiDimineața în pădure din suburbia Moscovei
Dimineața în pădure din suburbia Moscovei - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
La cumpăna dintre ani vom avea geruri năprasnice şi zăpezi cât casa. Cum va fi vremea în următoarele cinci luni

CHIȘINĂU, 29 nov — Sputnik. Numerologul Mihai Voropchievici, bazându-se pe o carte scrisă în anul 1359, „Gromovnic din bătrâni", în care sunt făcute previziuni până în 2058, dezvăluie că ne aşteaptă o iarnă geroasă, cu viscole şi zăpezi mari, care va dura până la sfârșitul lunii martie, potrivit click.ro.

Numerologul susține că de pe 5 până la 14 noiembrie va fi cer senin, pe 15 noiembrie va fi zăpadă, iar gerul mare va veni în intervalul 21 noiembrie-30 decembrie. Decembrie va debuta cu ger, iar între 6 şi 8 vor fi ninsori în toată ţara. Pe 10 și 11 va fi foarte frig, pe 12 va bate vântul tare, iar pe 13, 14, 15 vor fi alternanţe: când vreme foarte rece, când mai călduţ.

Iarna la Bukovel, Ucraina - Sputnik Moldova
Prognoza meteo: Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion

După aceasta, va veni o perioadă cu viscole. Pe 17 decembrie, va cădea multă zăpadă, pe 18 se anunță vifor, iar gerul va dura trei zile. Între 20 şi 25, inclusiv în ziua de Crăciun, va fi ger cumplit. Pe 27, 28, 29 va ninge din abundență, iar pe 30 și în noaptea de Revelion va fi ceva mai cald.

Pe 6 ianuarie, de Bobotează, va fi ger năprasnic, după care urmează o perioadă cu alternanţe. Căderi masive de zăpadă vor fi pe 18 și 19 ianuarie, iar frigul se intensifică pe 20, 21 și 22. Din 26 până în 31 va fi ger intens.

Februarie va debuta cu ger, iar de pe 6 până pe 8 va fi zăpadă și vânt. Pe 15 și 16 cade iar zăpadă în toată ţara, între 17 şi 21 vor fi geruri, dar şi temperaturi mai moi, iar din 22 până pe 29 va fi frig.

Şi în martie vor fi ninsori. Pe 6 şi 7 va ninge, între 7 şi 11 va fi ger şi vânt, pe 18 şi 19, vifor şi zăpadă. După 21 martie, vremea începe să se mai amelioreze.

Fluxul de știri
0