Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Lavrov: Rusia va conlucra cu UE în măsura în care aceasta este gata să o facă

© Sputnik / Григорий Сысоев / Accesați arhiva multimediaМинистр иностранных дел России Сергей Лавров, архивное фото
Министр иностранных дел России Сергей Лавров, архивное фото - Sputnik Moldova
Abonare
Rusia va dezvolta cooperarea cu Uniunea Europeană în măsura în care sunt gata partenerii europeni, a declarat ministrul de Externe al Federației Ruse, Serghei Lavrov.

CHIȘINĂU, 30 nov — Sputnik. Rusia va dezvolta cooperarea cu Uniunea Europeană în măsura în care sunt gata să o facă partenerii europeni, a declarat ministrul de Externe al Federației Ruse, Serghei Lavrov, menționează RIA Novosti.

Serghei Lavrov discută cu Mike Pence în timpul conferinței pentru securitate de la Munchen - Sputnik Moldova
Lavrov consideră că astăzi în politică nu mai există reguli

„Sperăm că structurile Uniunii Europene vor găsi forțe pentru a renunța la construirea politicii rusești pe principiul „celui mai mic numitor comun" și va înceta să joace după cum îi cântă un grup de rusofobi, nu prea mare, dar extrem de agresiv, din interiorul UE", a spus Lavrov pentru mass-media occidentale.

Relațiile dintre Federația Rusă și Uniunea Europeană s-au înrăutățit din cauza situației din Ucraina. Țările occidentale au introdus un șir de sancțiuni față de Rusia, iar Moscova a întreprins măsuri de răspuns menționând în repetate rânduri că a discuta cu ea în limbajul sancțiunilor este contraproductiv.

Fluxul de știri
0