Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

(VIDEO) Blocul de locuit din Chișinău care riscă să sară în aer

© Photo : Facebook / DSEIncendiu
Incendiu - Sputnik Moldova
Abonare
În Chișinău se întâmplă lucruri greu de imaginat. Într-o bibliotecă din sectorul Râșcani al Capitalei, la subsolul unui bloc de locuit, timp de 30 de ani s-a aflat un proiectil de artilerie din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, care putea în orice moment să explodeze.

CHIȘINĂU, 29 nov — Sputnik. Ofiţerii de investigaţii ai Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, în colaborare cu angajaţii Inspectoratului Naţional de Investigaţii al IGP, au depistat în subsolul unui bloc de locuit un proiectil de artilerie din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Вор - Sputnik Moldova
Societate
Hoții au dat iama în apartamentele din Capitală. – VIDEO

Poliția Capitalei anunță că la faţa locului a fost solicitată grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al sectorului Râşcani, precum şi geniştii Ministerului Apărării, ca să efectueze cercetări și să ridice obuzul.

Este interesant de menționat că administratoarea subsolului, o femeie în vârstă de 58 ani, le-a spus poliţiştilor că proiectilul ar fi fost găsit acum 30 de ani, atunci când a iniţiat activitatea unei biblioteci în respectivul subsol.

Acum experţii urmează să stabilească dacă proiectul prezenta vreun pericol pentru viaţa şi sănătatea oamenilor.

Cazul este investigat de poliţiştii sectorului Râşcani ai Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău pentru stabilirea tuturor circumstanţelor.

Fluxul de știri
0