Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

(VIDEO) Un bărbat de 36 de ani i-a făcut asta unei femeie de 44 de ani

© REUTERS / Abdalrhman IsmailВзрыв
Взрыв - Sputnik Moldova
Abonare
Acum riscă doi ani de pușcărie pentru ceea ce i-a făcut unei femei care ieșea dint-un magazin din sectorul Ciocana al Capitalei

CHIȘINĂU, 29 nov — Sputnik. Poliţia Capitalei l-a identificat şi reţinut pe individul care este bănuit de furtul unui portmoneu din geanta unei doamne.

Transport public, copii, pasageri, oraș - Sputnik Moldova
Societate
A dat de mare belea: Un hoț, cu ghinion la furat

Furtul a avut loc în timp ce doamna ieșea dintr-un magazin din sectorul Ciocana din Chișinău. Incidentul a avut loc acum o săptămână, când o femeie de 44 ani a alertat Poliția, comunicând că i-a fost furat portmoneul în care avea 2 240 de lei. Momentul furtului a fost surprins de camerele de supraveghere instalate în magazin.

Bănuitul s-a dovedit a fi locuitor al Capitalei, în vârstă de 36 ani, anterior cercetat pentru infracțiuni similare. În cadrul audierilor el şi-a recunoscut vinovăţia, dar a precizat că banii furați i-a cheltuit în scopuri personale. Conform informaţiilor preliminare, individul este suspectat că a mai comis încă cel puțin trei furturi, iar poliţiştii acumulează probele necesare şi stabilesc toate circumstanţele.

În prezent el este cercetat penal pentru pungășie şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 de lei la 17 de 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Fluxul de știri
0