Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Străinii cu o calificare înaltă vor găsi mai ușor de lucru în Rusia

© Sputnik / Кирилл Каллиников / Accesați arhiva multimediaИностранные граждане в очереди на дактилоскопическую регистрацию, архивное фото
Иностранные граждане в очереди на дактилоскопическую регистрацию, архивное фото - Sputnik Moldova
Abonare
Guvernul Rusiei planifică să instituie o nouă categorie de contribuabili – cetățenii străini de calificare înaltă, cărora le va fi mai lesne să obțină permisele necesare pentru angajarea în câmpul muncii

CHIȘINĂU, 29 nov — Sputnik. Guvernul Rusiei intenționează să simplifice procedura de obținere a certificatului de rezidență fiscală a Federației Ruse pentru specialiștii străini de înaltă calificare, comunică Sputnik Uzbekistan.

Отделение Сбербанка в Казани - Sputnik Moldova
Câți bani au trimis acasă moldovenii plecați la muncă în străinătate

Acest punct este inclus în materialele guvernamentale cu privire la economia digitală și a fost aprobat la toate consfătuirile prealabile. La momentul actual Ministerul Finanțelor urmează să elaboreze modificările la Codul Fiscal.

Acestea ar putea intra în vigoare deja la sfârșitul anului 2018.

Experții apreciază inițiativa de creare a unei categorii aparte de contribuabili — cea a cetățenilor străini cu o înaltă calificare — și planifică să simplifice pentru ei procedura de obținere a documentelor necesare angajării.

Fluxul de știri
0