Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Vreți să ieșiți afară? Priviți ce se întâmplă pe drumurile Capitalei – VIDEO

© Photo : Igor VzorovCeață
Ceață - Sputnik Moldova
Abonare
Ambuteiaje kilometrice, carosabil umed și lunecos, ceață, vizibilitate proastă – în aceste condiții se circulă astăzi în Chișinău.

CHIȘINĂU, 27 nov — Sputnik. Inspectoratul național de patrulare îi îndeamnă pe conducătorii auto să fie prudenți la volan, dat fiind că astăzi se circulă în condiții dificile din cauza carosabilului umed și lunecos, a ceții, care face ca vizibilitatea să fie proastă.

Toyota Rav4 Hybrid în dotarea poliției Republicii Moldova - Sputnik Moldova
Culmea: Poliția vrea să o amendeze pe femeia doborâtă de mașina guvernamentală

Plus la toate acestea, în Capitală s-au creat ambuteiaje kilometrice. Toate acestea, la care mai adăugăm și neatenția șoferilor, pot duce la producerea accidentelor rutiere.

Vom nota că zilele trecute condițiile climaterice nu au pus probleme șoferilor din Capitală. Cu toate acestea, în doar trei zile, în Chișinău s-au produs peste 100 de accidente rutiere, iar o persoaneă a murit în unul dintre acestea.

Poliția Capitalei ne anunță că, pe parcursul ultimelor 72 de ore, în municipiul Chişinău s-au produs 110 accidente rutiere, care s-au soldat cu o persoană decedată şi 11 persoane traumatizate.

În ziua de 24 noiembrie curent, un bărbat de 58 de ani, conducând un "Mercedes A140", a lovit violent un pieton de 63 ani, care traversa neregulamentar strada. Accidentul s-a produs pe strada Gh. Asachi, victima fiind transportată în stare gravă la spital, unde a decedat în secția de reanimare. Cazul este investigat de Serviciul Accidente Urmărire Penală.

Din numărul total de accidente rutiere produse, 11 conducători auto au părăsit locul faptei, care urmează a fi identificaţi şi privaţi de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 2 ani până la 3 ani.

În cazurile soldate cu pagube materiale au intervenit la faţa locului echipele mobile ale Secţiei Supraveghere Transport şi Circulaţie Rutieră din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău. Decizii de sancţionare au fost luate în privinţa a 55 de şoferi, fiindu-le aplicate amenzi în mărime de la 900 de lei până la 1 500 de lei şi puncte de penalizare.

Fluxul de știri
0