Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cele mai fericite zodii în 2018. Iată cine va fi favorizat anul viitor

© Photo : PixabayHoroscope
Horoscope - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit astrologilor, anul 2018, va fi unul de cotitură pentru trei zodii, viața cărora se va schimba spre bine

CHIȘINĂU, 29 oct – Sputnik. În 2018, viața a trei zodii se va schimba radical spre bine. Potrivit ele.ro, anul care vine va schimba totul pentru aceste trei zodii și lucrurile vor merge în direcția dorită de aceste persoane.

Гороскоп - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Luna octombrie le va schimba viața. Trei zodii care vor câștiga sume imense

Iată cine sunt fericiții: 

Fecioara

Ultimii trei ani nu au arătat deloc bine în viața ta. Ai avut parte de răsturnări de situații, de o mulțime de surprize neplăcute. Acum harta astrală arată, în sfârșit, extrem de bine pentru tine. Brusc, vei simți cum apele se liniștesc și cum totul se întoarce în favoarea ta. Vei descoperi ce înseamnă să fii iubit, ce înseamnă succesul și te vei bucura ca un copil de tot ce ți se întâmplă. Este anul în care vei putea să îți oficializezi relația, iar dacă nu iubești încă, ai toate șansele să dai nas în nas cu marea dragoste a vieții tale.

Pești

Finalul lui 2017 iți aduce deja unele mici schimbări care pregătesc transformări majore. Apoi pășești în noul an cu dreptul și bifezi succes după succes. Schimbările sunt atât de natură profesională, cât și sentimentală. Anul va fi unul plin de belșug. Vei face bani și din piatra seacă și vei călători foarte mult. În casa carierei, se anunță vești grozave pentru tine, care vor reuși să obțină acel loc de muncă pe care și l-au dorit întotdeauna, iar acest lucru se va întâmpla fără prea multe eforturi.

Săgetător

Ești un model pentru cei din jur, care apreciază energia ta, pofta ta de viață. Anul 2018 sună promițător pentru tine. Poate că e vorba despre reorganizări la locul de muncă și veniturile tale cresc considerabil, cert este că, în sfârșit, nu vei mai avea probleme cu banii. Reușești să transformi un hobby într-o afacere de succes. Ți se recunosc public performanțele și munca grea pe care ai depus-o.

Fluxul de știri
0