Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ofițerii CNA au mers la doi polițiști să le dea mită. Ce au făcut oamenii legii

© Sputnik / Miroslav RotariБанкноты номиналом 200 лей
Банкноты номиналом 200 лей - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
AAcțiune sub acoperire la Inspectoratului de Poliţie Râșcani - ce au făcut doi polițiști cu plicul în care era mita.

CHIȘINĂU, 24 nov – Sputnik. Doi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Râșcani au fost reţinuţi de către ofiţerii CNA şi procurori. Aceștia sunt bănuiţi de corupere pasivă. Oamenii legii i-ar fi promis unui bărbat tăinuirea unui caz de pretinsă violență în familie în schimbul a 3 mii de lei.

Mascat CNA НАЦ - Sputnik Moldova
Societate
Când le era lumea mai dragă, în ușă au apărut ofițerii CNA

Potrivit declarațiilor denunțătorului, șeful de post și ofițerul de sector ar fi pretins de la el bani, pentru a nu-l documenta și pedepsi pentru comportamentul abuziv față de soție. Oamenii legii i-ar fi promis bărbatului că va fi eliberat, fiind absolvit de orice pedeapsă.

Când omul a realizat că nu are de unde da bani polițiștilor, acesta s-a adresat la CNA. În scurt timp, urmare a măsurilor speciale de investigație și acțiunilor de urmărire penală, a fost efectuată o livrare de control. Polițiștii au fost prinși în flagrant delict în momentul primirii celor 3 mii de lei transmiși sub controlul ofițerilor anticorupție.

Cei doi sunt reținuți pentru 72 de ore, iar dacă vor fi găsiți vinovați, ei riscă până la 10 ani de puşcărie.

Fluxul de știri
0