Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Aura face confidențe: Iată cum a trecut peste momentul greu din carieră și viață

© Facebook / Aura Aura
Aura - Sputnik Moldova
Abonare
Așa s-a întâmplat să fie trădată, Aura afirmă că a trecut printr-o dramă personală și asta i-a schimbat absolut toată viziunea, i-a schimbat și ritmul de viață.

Aura a făcut mai multe dezvăluiri despre felul în care a trecut peste momentul greu din carieră și viață. Invitată în cadrul unei emisiuni de la un post privat de televiziune, Aura a fost întrebată direct despre schimbarea de imagine a artistei în scenă.

Aura a fost întrebată despre această schimbare și dacă percepe asta ”ca o viață nouă, început de la zero?”

Aura a răspuns cine a ajutat-o să treacă peste momentele grele din carieră, dar și din viața personală.

”Eu de fapt mi-am dorit acest rebranding mult mai înainte. Acum câțiva ani în urmă eram debusolată, nu știam ce se întâmplă cu viața mea, eram foarte depresivă, nu înțelegeam unde să merg, aveam o stare că totul s-a oprit locului, totul stagnează, parcă stau într-o mlaștină și nu mă mișc, nici în dreapta nici în stânga, nici în sus nici în jos. Toate lucrurile s-au oprit locului și eu, fiind de firea mea o persoană foarte activă și întotdeauna îmi doresc mișcare, mi-am dat seama că nu pot respira, se începea o nouă zi și nu știam ce să fac cu ea. De fapt cea mai mare problemă a mea era că nu mă regăseam în activitatea mea cea pe care o îndrăgesc cel mai mult, adică nu aveam niște piese noi care să-mi placă, să mă reprezinte pe care să vreau să le cânt. Voiam să cânt deja altceva, că sunt alta, că am în spate o experiență, că sunt deja credibilă după mine și aș putea spune niște lucruri pe nume, așa cum sunt ..și nu găseam repertoriul, eram în căutare…

Din păcate am trecut și eu printr-o dramă personală și asta mi-a schimbat absolut toată viziunea mea, mi-a schimbat cumva și ritmul de viață, deci am avut acele suferințe, am avut acele zile, nopți în care plângeam în care nu știam ce mă fac, ce fac mai departe, cum așa?, de ce mie mi s-a întâmplat astfel de lucruri?, cum? parcă totul era okey, totul era bine și nu știam ce să fac mai departe și atunci această piesă – „Soare auriu” a venit mai mult ca un strigăt al sufletului, eu voiam ceea ce simt să cânt. Scriitorii scriu pe foaie, pictorii desenează, dar eu trebuia să o cânt”, declară Aura despre melodia „Soare Auriu”, lansată la finalul toamnei, în cadrul spectacolului „Șlagărul Anului”.

Să pui punct, s-o iai de la zero și să nu-ți fie frică?

„Am învățat abia în această vară, deja trecuse 1 an de zile după schimbarea din viața mea personală, după ce s-a produs acea ruptură – e vorba despre o despărțire (nu poate fi numit divorț). Mi-a fost o perioadă (cam 1 an de zile) atât de greu că nu puteam nici mânca, de aia am și slăbit mult, mulți mă întrebau ce se întâmplă, nu voiam să le răspund fiindcă nu doream să fac publică treaba asta. Singură n-am putut să trec peste, am intrat în internet căutam diferită informație, psihologi, sfaturi…
Mă trezeam din acel vis și mi se părea că nu se va termina. Cineva m-a îndemnat să merg la un psiholog, asigurându-mă și de confidențialitate, însă eu refuzam, pentru că sunt o persoană publică și n-aș vrea să se cunoască toate detaliile din viața mea.

Anterior în 2017, Interpreta Aura a făcut mai multe dezvăluiri legate de viața personală, carieră și relațiile cu oamenii din preajmă, în cadrul unui interviu pentru un post TV.

Aura a afirmat că este prea sinceră și credulă, iar asta i-a adus multe probleme.

"Nu pot face diferența între oameni, din păcate, și nu o dată am fost trădată", s-a confesat aceasta.

Printre cei care au dezamăgit-o au fost și prieteni, și oameni dragi, și cei cu care, pur și simplu, a colaborat.

Interpreta Aura - Sputnik Moldova
Mesaj incifrat al Aurei după eliberarea soţului ei din arest

În general, 2017 a fost un an foarte greu pentru Aura, care afirmă că în acest an a selectat multă lume, "au trecut prin sită".

"Și am zis că, probabil, trebuiau să se întâmple niște lucruri ca să vezi cu cine ai de-a face", a subliniat interpreta.

Aura a vorbit și despre mama sa, care îi este alături și o ajută în toate.

"Nu aș reuși atât cât fac, dacă nu ar fi mama mea", a declarat ea.

Întrebată care este cel mai mare neadevăr ce s-a spus despre ea, Aura a presupus că, circulă multe, "mai ales anul acesta cred că sunt multe lucruri care s-au vorbit pe la spate, îmi dau seama că se discută, vrei nu vrei".

Fără îndoială, interpreta s-a referit la situația legată de soțul său, Veaceslav Ceban, fost viceministru al Afacerilor Interne și șef al Departamentului Instituțiilor Penitenciare, cercetat penal într-un dosar de trafic de influență, fiind acuzat că ar fi pretins mită în sumă de zeci de mii de euro. Acesta a primit o pedeapsă sub formă de amendă în mărime de 112 500 de lei (2250 de uc).

Aura rămâne totuși optimistă și speră că acest sfârșit de an va constitui o nouă etapă în viața sa.

Fluxul de știri
0