Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mesaj incifrat al Aurei după eliberarea soţului ei din arest

© Facebook / AuraInterpreta Aura
Interpreta Aura - Sputnik Moldova
Abonare
Cunoscuta interpretă Aura a fost extrem de discretă din momentul în care soţul ei a început să aibă probleme cu justiţia şi a evitat să facă declaraţii publice

Soţul Aurei, Veaceslav Ceban, a fost reţinut într-un dosar de corupţie acum mai bine de o lună. Acesta este suspectat că ar fi încercat să rezolve un dosar, prin mită de zeci de mii de euro.

Aura - Sputnik Moldova
Societate
Ultimul eveniment la care a participat Aura până la reținerea soțului ei – VIDEO

Acum două săptămâni, Procuratura Anticorupţie a anunţat că încheiat urmărirea penală şi a expediat în judecată cauza penală de învinuire a fostului viceministru de Interne, Veaceslav Ceban, și a finului acestuia, angajat al Serviciului Vamal, Stanislav Caraman.

În context, procurorii au dispus eliberarea lui Ceban din arest preventiv, deoarece a decăzut temeiul aplicării măsuri respective În continuare, urmează ca instanţa să-şi spună cuvântul în privinţa vinovăţiei soţului Aurei.

La câteva zile după decizia Procuraturii Anticorupţie, Aura a postat pe pagina sa de facebook un mesaj cu subînţelesuri.

„După ploaie mereu, dar mereu iese soarele..!", a scris aceasta.

Putem presupune, cu o mare doză de certitudine, că interpreta s-a referit anume la situaţi soţului său.

Însă ce sugerează totuşi acest mesaj? Bucuria că bărbatul i-a fost lăsat acasă, fie şi până la o decizie a judecăţii? Sau poate mai mult, încrederea că acesta va reuşi să scape basma curată în cele din urmă?

Opinia autorului ar putea să nu coincidă cu opinia redacţiei Sputnik.

Fluxul de știri
0