Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Îngrozitor: În Chișinău polițiștii sunt mușcați, iar în Kiev – violați

© Photo : Facebook / Inspectoratul Național de Patrulare al IGPInspector al Inspectoratului Național de Patrulare al IGP
Inspector al Inspectoratului Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
Nu este deloc ușor să fii polițist în Republica Moldova, dar mai ales în Ucraina. Iată la ce riscuri se expun oamenii legii din aceste două țări.

CHIȘINĂU, 17 nov — Sputnik. Mass-media ucrainene au anunțat că într-o suburbie din Kiev doi necunoscuți l-au violat pe un polițist. Nefericitul eveniment a aut loc seara, când omul legii nu mai era în exercițiul funcțiunii.

Poliția franceză - Sputnik Moldova
Hoți în lege din Republica Moldova, reținuți în Franța. Iată cu ce se ocupau

Victima este angajatul serviciului de pază de stat din Ucraina. După încheierea zilei de muncă, acesta a mers la un magazin unde s-a întâlnit cu alți doi bărbați. Au băut împreună, după care și s-a certat. Între polițist și cei doi tovarăș de pahar ai lui s-a produs un conflict, care a degenerat în bătaie.

Întâmplarea a avut loc în data de 15 noiembrie, iar a doua zi, 16 noiembrie, presa locală a scris că un polițist din Kiev a fost violat.

Și anume, după ce s-au certat, unul dintre bărbați a început să-l bată pe sărmanul polițist. Pe urmă l-a lovit și cel de-al doilea bărbat. Ca în final cei doi să-l violeze pe omul legii. RIA Novosti Ucraina, care citează presa locală, transmite că deocamdată nu a fost stabilită identitatea celor doi violatori.

Кулак, фото из архива - Sputnik Moldova
Asta este Moldova: A fost condamnat doar după ce a comis al doilea omor

Din fericire, în Chișinău polițiștii nu sunt violați, așa cum se întâmplă în Kiev. Dar nici polițiștilor moldoveni nu le este ușor, ei tot sunt supuși agresiunii din partea unor cetățeni.

Recent, presa a scris că un polițist de Patrulare a fost mușcat de un șofer în momentul în care omul legii scotea plăcuțele de înmatriculare de la mașina parcată neregulamentar.

Culmea este că polițistul, care era angajat al Inspectoratului de Poliție Buiucani, a fost mușcat de deget chiar în fața sediului Procuraturii Municipiului Chișinău.

Fluxul de știri
0